Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Supliment alimentar natural
150 lei
Brand
-
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
PREGATESTE-TE astazi, maine s-ar putea sa fii deja epuizat!

PRESERVATION reprezinta cea mai noua metoda de preventie a urmarilor raului pe care ni-l producem in mod constient (stress intelectual, efort fizic intens, toxic alimentar sau alcool) ori la care suntem expusi fara voia noastra (temperaturi extreme, poluare, accidentari)

- Principiul activ este extras din singurul fruct capabil sa traiasca astazi in desert, direct in bataia soarelui, neprotejat de frunze, la temperaturi care ating frecvent 70 - 80 grade Celsius si in conditiile lipsei apei.

- Studiind mecanismele care fac posibil acest miracol, un grup de cercetatori ai AntiAging Institute Texinfine Franta, au realizat un supliment alimentar 100% natural, care are ca efect grabirea recuperarii dupa aparitia suprasolicitarilor de orice fel.

- Comprimatele nu trebuie neaparat administrate in mod regulat si este posibila administrarea ocazionala, doar inaintea zilelor suprasolicitante. In mod practic administrarea unei doze de 1 comprimat. 30 Kg corp, va asigura, ca timp de 72 ore, sa nu se instaleze epuizarea oricat de mult effort fizic sau intelectual va fi depus. Activarea substantelor active se produce doar daca apare un efort fizic sau intelectual intens, lipsa solicitarilor neproducand supraexcitare si nici un fel de alt efect.

- Daca ne referim la un program imprevizibil, solicitant, este recomandabil ca la fiecare 3 zile sa iti administrezi doza de 1 comprimat/ 30 Kg corp.

- Studiile au demonstrat ca administrarea indelungata nu determina nici un fel de efect advers, iar recuperarea excelenta in urma suprasolicitarilor sau a expunerii la un stres extern neasteptat (accidentari) sau toxic din mediul inconjurator, precum si efectul general anti-imbatranire prin impiedicarea epuizarii dau sens administrarii regulate a acestui produs.

- Suplimentul nu este dopant, nu creeaza dependenta, se poate administra copiilor sau femeilor insarcinate. Este important ca administrarea sa aiba loc cu minimum 30 de minute inainte de masa si la 3 ore dupa ultima ingerare de alimente sau sucuri extrase din fructe, pentru ca celuloza nu permite absorbtia substantei active.

Suplimentele sunt omologate si sunt disponibile prin comanda
la 0723/209 290 si vor fi expediate direct la domiciliu.
Din Gura in Gura
Alte Produse